Als praktijk ontwikkelen we zelf ook protocollen die zorgen voor een uniforme werkwijze. Recent hebben wij bijvoorbeeld een borstvoedingsprotocol geschreven.
Bel voor een afspraak of kom vrijblijvend langs om kennis te maken en de sfeer te proeven. Je kunt dan meteen gratis een zwangerschapstest en/of foliumzuur meenemen!

Moeder worden in Amsterdam
Nicolaas Witsenkade

Wij zijn een praktijk in het centrum van Amsterdam en bieden zorg aan vrouwen die wonen in Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid of in de Jordaan. Onze visie is om jullie te begeleiden en te laten bevallen op een manier die bij jullie past, waar jullie je goed bij voelen. Dit kan zijn thuis en in het ziekenhuis. In bed, op de kruk of in bad. Ook pijnstilling tijdens de bevalling is mogelijk.
Wij willen je, binnen wat medisch mogelijk is, alle ruimte geven om van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd een plezierige en bijzondere gebeurtenis te maken.
Als praktijk werken wij volgens het evidenced-base principe. Dit betekent dat wij werken volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Daarom zijn alle verloskundigen in onze praktijk lid van de beroepsvereniging KNOV, om zo altijd op de hoogte te zijn van de laatste veranderingen en richtlijnen. Ook staan we alle 4 ingeschreven bij het kwaliteitsregister. Dit kwaliteitsregister waarborgt de kwaliteit van verloskundigen door het verplicht stellen van een minimaal aan deskundigheidsbevorderende activiteiten zoals o.a. nascholing en vaardigheidstrainingen.

echocentra