Voor hulp bij de bevalling en dringende vragen zijn wij altijd (dag en nacht en in het weekend) te bereiken op onze mobiele telefoon: 06 51 57 67 55. Als we in gesprek zijn of als de telefoon uitstaat (bij een bevalling bijvoorbeeld), word je automatisch doorverbonden met de doktersdienst Ata. Zij kunnen de dienstdoende vroedvrouw oppiepen. Voor meer informatie zie onze website: www.vroedvrouwen.nl

Moeder worden in Amsterdam
van der Hoopstraat

Vroedvrouwenpraktijk van der Hoopstraat is gevestigd aan de van der Hoopstraat 36a, 1051 VH in Amsterdam, stadsdeel Westerpark. Wij zijn een praktijk met 4 vroedvrouwen: Annet Coumou, Karien de Munk, Sophie Buitenkant en Maaike Steenwijk. Onze assistente Yvonne Adrichem is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag. Zij is op die ochtenden telefonisch bereikbaar op nummer: 020-6828657. Wij houden spreekuur op verschillende dagen van de week (op afspraak).
Bij ons staat de wens van de vrouw en haar partner centraal. Je kunt bij ons terecht voor persoonlijke en professionele hulp tijdens de zwangerschap, de bevalling en in het kraambed. Vanaf het moment dat je zwanger bent, kun je je bij ons aanmelden. De eerste controle vindt plaats bij ongeveer 8 weken zwangerschap.

echocentra