Moeder worden in Amsterdam

Welkom!

Mijn praktijk maakt onderdeel uit van het team dat individuele verloskundige begeleiding geeft aan zwangeren. Dit team hoort bij het Verloskunde Centrum West.
Mijn naam is Sophie-Anne Bergakker en ik vind het belangrijk om verloskundige zorg te kunnen geven die zo goed mogelijk aansluit bij de individuele situatie, behoeften en wensen. Dit betekent dat ik in principe alle zwangerschapscontroles, de bevalling en het kraambed persoonlijk begeleid. Als 'vaste' begeleider ben ik daardoor goed op de hoogte van de persoonlijke situatie van iedere zwangere.
Ik werk wel zelfstandig, maar niet altijd alleen.
Door de nauwe samenwerking met de andere verloskundigen van het Verloskunde Centrum West is zorg verzekerd. Indien ik zelf niet aanwezig kan zijn, door bijvoorbeeld een bevalling, ziekte, vergadering of vrije dag, zal de praktijk waargenomen worden door een andere verloskundige. Meestal zal dit een van de verloskundigen zijn die ook individuele verloskundige begeleiding bieden; Marleen Wagenaar of Michelle ten Berge
Ook ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV, neem ik deel aan verschillende intercollegiale overleggen en samenwerkingsverbanden tussen de ziekenhuizen en verloskundigen in Amsterdam. Alle praktijken werken binnen Verloskunde Centrum West samen met Verloskunde Academie Amsterdam (VAA) dit houdt in dat ik regelmatig stagiaires begeleid. Voor bevallingen en spoedgevallen is de praktijk 24 uur per dag bereikbaar. Ook heb ik op 2 verschillende locaties spreekuur, op de Burgemeester RoŽllstraat en in het Slotervaart ziekenhuis.
Voor meer informatie kun je terecht op de website van het Verloskunde Centrum West: www.verloskundecentrumwest.nl


Verloskunde Centrum West /Verloskundigenpraktijk Sophie-Anne Bergakker

echocentra