Acupuncturiste Sabine Schmitz doet spreekuur bij ons op de praktijk. Lid van organisatie Zhong en gespecialiseerd in zwangerschap.

Maandelijks is er voorlichting over de bevalling voor cliŽnten en partners door een van ons.
Sinds september 2007 is er spreekuur aan de Veeteeltstraat 20 te Betondorp, om onze cliŽnten in Diemen, Watergraafsmeer, Betondorp en omgeving dichter bij huis te kunnen zien.
Ook cliŽnten met een kinderwens, zijn vanharte welkom op ons Kinderwensspreekuur.
Wij hebben een achterwachtregeling met verloskundige praktijken Astrid Limburg en de Nicolaas Witsenkade en een samenwerkingsverband met het OLVG en Verloskundig Centrum Oost.

Moeder worden in Amsterdam
Ruyschstraat

Vroedvrouwenpraktijk Ruyschstraat biedt al 30 jaar verloskundige zorg in Amsterdam Oost, Centrum, Watergraafsmeer, Diemen, Duivendrecht en Zuid. In 1998 is de praktijk vanuit het OLVG verhuisd naar de Ruyschstraat.

Onze visie is dat we op een nuchtere manier kijken naar hoe de cliŽnte en haar partner de zwangerschap, bevalling en kraambed willen beleven.
Voorop staat gezondheid van moeder en kind, maar het is aan de cliŽnten om invulling aan de zorg te geven. Alles is bespreekbaar: keuzes vanuit geloofs- of levensovertuiging, plaats bevalling, bevalhouding, pijnstilling etc. Naar behoefte van de cliŽnte denken wij mee over de invulling.
Er worden spreekuur en huisbezoeken gedaan door VETC-ers Arabisch en Turks.

echocentra