Bij ons staat kwaliteit van zorg hoog in het vaandel. Met veel plezier doen we ons werk en iedereen is woonachtig in Nieuw-West, Osdorp en Badhoevedorp is van harte welkom.

De hoofdlocatie van de praktijk is aan de Pieter Calandlaan 101, daar is er spreekuur op maandag 09.00-17.00, dinsdag van 09.00-12.30 en van 16.00-19.00 en op donderdag van 09.00-17.00.
Ook werkt op dinsdag en eens in de 2 weken op zaterdag onze echoscopiste Marie-Josť van der Zon om alle echo's te maken. 
Daarnaast is er ook spreekuur in Osdorp; namelijk in het OKC Osdorp, waar ook het consultatiebureau van de GGD is gevestigd, op de Koos Vorrinkweg. Daar is er spreekuur op woensdag en donderdag van 09.00-16.30.
Moeder worden in Amsterdam
Vroedvrouwenpraktijk Nieuw-west & Badhoevedorp

Vroedvrouwenpraktijk Nieuw-west & Badhoevedorp bestaat uit 4 verloskundigen, namelijk Josť Manshanden, Charlotte van de Meerendonk , Thessa de Bode en Sharida de Koning.

U kunt bij ons terecht voor de begeleiding van uw zwangerschap, bevalling en kraambed. Verder is er een kinderwensspreekuur en verzorgen wij voorlichtingsmiddagen over zwangerschap, bevallen en het kraambed. Ook kunt u terecht buiten uw zwangerschap voor het laten maken van een uitstrijkje in het kader van het bevolkingsonderzoek.

echocentra