Op dit moment werken er in Verloskunde Centrum West 3 verloskundigen die individuele begeleiding bieden. Ook wel 'solopraktijken' genoemd. Bij een solopraktijk heb je te maken met één vaste verloskundige die je de gehele zwangerschap, bevalling en kraambed terugziet. Bij ziekte en vakantie zie je incidenteel een andere verloskundige.
Een eigen vaste verloskundige heeft als voordeel dat je elkaar tijdens je zwangerschap goed leert kennen. Je hoeft je verhaal telkens maar één keer te vertellen.


Moeder worden in Amsterdam
Het is ontzettend leuk om vrouwen te begeleiden gedurende het hele traject van zwangerschap, bevalling en kraambed! Elke dag is verschillend. In de ochtend doe ik meestal spreekuur, daarna op visite bij de moeders met hun pasgeboren baby's, de nodige overleggen, nascholing en vergaderingen die er ook bij horen en natuurlijk de begeleiding van gemiddeld 7 à 8 bevallingen per maand."

Verloskundigen praktijk Marleen Wagenaar

Marleen Wagenaar is een verloskundige met een solopraktijk. Van kinderwens tot en met kraambed kan je hier terecht voor individuele begeleiding.
Spreekuur op twee locaties: Louwesweg 6 in het Slotervaartziekenhuis en op de Burgemeester Röellstraat 15 vlakbij het Lucas ziekenhuis.
Deze praktijk maakt deel uit van een samenwerkingsverband met 2 andere solopraktijken, een groepspraktijk en een echocentrum. Zie hiervoor ook 'Verloskunde Centrum West'.

echocentra