Moeder worden in Amsterdam
Wij zijn onderdeel van het Ouder- en Kind Centum (OKC) van de Baarsjes en Bos en Lommer waardoor wij nauwe contacten hebben met verschillende disciplines zoals onder andere de consultatiebureaus. In onze praktijk werken ook een Turkse en Marokkaanse Voorlichtster Eigen Taal en Cultuur (VETC-er) ter ondersteuning. Ook is er een goede samenwerking met de huisartsen, het Sint Lucas Andreasziekenhuis en het Slotervaartziekenhuis.

Onze praktijk is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen en wij voldoen aan de eisen van hun kwaliteisregister.
Wij begeleiden zwangeren tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraamperiode maar ook vrouwen met een kinderwens kunnen bij ons terecht.
Kijkt u voor meer informatie op onze website: www.vroedvrouwen-amsterdam-west.nl
Welkom!

Vroedvrouwenpraktijk Magalhaensplein

Welkom bij vroedvrouwenpraktijk Magalhaensplein!
Wij zijn een kleine praktijk met een vast team van vier verloskundigen en een praktijkassistente: Kristel Peters, Eva de Voogt, Ruth van Nie, Nina Ghijsen en Yolanda Hagmeijer.

Zwangeren die bij ons ingeschreven staan zullen ons allemaal leren kennen. Een persoonlijke benadering en het opbouwen van een vertrouwensband vinden wij belangrijke aspecten van de verloskundige zorg. De zwangere staat centraal. Daarom houden we onze praktijk bewust klein, zodat we voldoende tijd hebben voor individuele begeleiding en tegemoet kunnen komen aan ieders wensen.


echocentra