Vlnr: Jacqueline Woonings, Meike Leurink, Marieke Niehe, Jet Gooskens.
Moeder worden in Amsterdam
Daarom  proberen wij zo veel mogelijk  ' zorg op maat' te bieden met als doel je baby veilig op de wereld te zetten, op de manier die het meest bij jou en je partner past.  Je krijgt bij ons alle ruimte om van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd een fijne en bijzondere gebeurtenis te maken. 
LIVA VERLOSKUNDIG CENTRUM

Welkom bij LIVA!
Ben je zwanger? Wij zijn een verloskundige praktijk met inpandig: echo's, zwangerschapscursus, fysiotherapie, dietist, psycholoog, voetreflexmassage en winkeltje..  Ook als je zwanger wilt worden, op zoek bent naar een verloskundige die alleen je kraambed kan begeleiden, deskundige begeleiding nodig hebt bij het geven van borstvoeding of als je bent  opgeroepen voor een uitstrijkje voor het bevolkingsonderzoek, ben je  bij Liva op de juiste plek!  Daarnaast geven wij voorlichtingsavonden over de bevalling en bieden wij echo-spreekuur in de praktijk.

Wie zijn wij?
Wij zijn 4 enthousiaste verloskundigen die jou en je partner graag in onze praktijk  willen verwelkomen. Ons team wordt versterkt door Karlijn Hanekamp, onze vaste waarneemster. Door onze ervaring, deskundigheid en individuele aandacht hopen wij dat je je bij ons thuis zult voelen. Onze assistente Monique Rensen ondersteunt ons hierbij.  Zij verzorgt de afspraken,  geeft voorlichting en adviezen en zal je met koffie en thee onthalen.


Visie
Zwangerschap en bevalling verlopen voor iedere vrouw en haar partner anders en worden door iedereen op een heel eigen manier ervaren.
Alles is bespreekbaar;  plaats van de bevalling, baringshouding, alternatieve geneeswijzen of ondersteuning, pijnstilling, etc.
                       Tot ziens bij Liva!
echocentra