Moeder worden in Amsterdam
De Kraamvogel

Hartelijk gefeliciteerd met je zwangerschap. Je gaat een bijzondere tijd tegemoet, met momenten van groot geluk maar ook met vragen, keuzes en onzekerheid. Je wilt een kraamzorgorganisatie die jou ondersteunt en begrijpt wat jij belangrijk vindt.

De Kraamvogel is een betrouwbare, deskundige organisatie die alles biedt wat jij in deze periode nodig hebt. Je kunt rekenen op professionele zorg en persoonlijke aandacht. Onze kraamverzorgenden werken in kleinschalige teams, in nauwe samenwerking met verloskundigen. Dicht bij jou in de buurt. Bovendien beschikt De Kraamvogel over alle kwaliteitscertificaten.

Jouw wensen staan bij De Kraamvogel voorop. Vanaf de inschrijving is de kraamzorgconsulent je vaste contactpersoon. Je kunt bij haar terecht met al je vragen over zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ook biedt De Kraamvogel een gevarieerd aantal producten en diensten die hiermee te maken hebben. Zo is er ons unieke Borstvoedingspakket, bestaande uit een informatief boekje, lactatiekundig advies, 24-uurbereikbaarheidsdienst en de mogelijkheid om een kolf te huren.

Kortom: De Kraamvogel, kraamzorg zoals jij dat wil

De Kraamvogel levert kraamzorg in Noord en Midden Nederland. Dus ook in Amsterdam. In sommige delen van Amsterdam is het afhankelijk van waar je verzekerd bent of je je kunt inschrijven bij De Kraamvogel. Ga voor meer informatie naar onze website www.dekraamvogel.nl of bel 0900 51 51 575

echocentra