Moeder worden in Amsterdam
Kraambureau de Baker

Welkom bij de Baker Kraamverzorging. Een zelfstandig en ondernemend kraambureau dat luistert naar haar cliŽnten en de markt. Dus naar jou!

Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van kraamzorg. Kraamzorg is gericht op het bieden van zorg, ondersteuning, instructie en voorlichting aan de moeder, haar partner en haar kind tot maximaal 10 dagen na de bevalling.
Kwaliteit, Plezier en Service vormen de kernwaarden bij al het handelen van De Baker Kraamverzorging. Onze missie is geslaagd als alle betrokkenen, ouders, kind en kraamverzorgende, tevreden zijn over de kraamperiode.

Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en worden continu bijgeschoold volgens de laatste richtlijnen en inzichten. Daarnaast is De Baker Kraamverzorging al sinds 2002 in het bezit van het WHO Unicef Borstvoedingscertificaat alsmede het HKZ ISO 9001 certificaat.
Innovatieve en creatieve oplossingen vinden wij essentieel om een toonaangevende kraamzorgaanbieder te zijn in een continu veranderende zorgmarkt.

De Baker Kraamverzorging heeft ruim 23 jaar ervaring op het gebied van kraamzorg. Wij vertellen je graag alles over onze services en diensten op onze website: www.debaker.nl.
echocentra