Moeder worden in Amsterdam
Daardoor zijn  we regelmatig in contact en overleg met huisartsen, mensendieck en fysiotherapeuten, ggz-psychologen, okc's en andere zorgverleners die van belang kunnen zijn. Dit betekent dat we ruim de tijd nemen tijdens het spreekuur en de bevalling om de zorg zo optimaal te laten verlopen.
De afzonderlijke verloskundigen zijn allen ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV, en werken dan ook volgens de laatste richtlijnen van de KNOV. Nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en kritische onderzocht of zij meerwaarde hebben voor de 1e lijns verloskundige zorg.

Verloskundig Centrum Groei

Onze praktijk verzorgt medische en mentale begeleiding rond kinderwens, zwangerschap, bevalling en moederschap. Ook voor andere onderwerpen die met vrouwelijke vruchtbaarheid te maken hebben zoals menstruatie en anticonceptie, kunnen vrouwen  bij ons terecht. We vinden het belangrijk om samen met de a.s. moeder en vader te ontdekken hoe het lichaam reageert voor, tijdens en na de zwangerschap, en welke begeleiding daar het beste bij past.
Tijdens de zwangerschap, en soms al wel vr de zwangerschap,  zorgen we ervoor dat er zo'n passend mogelijke keten aan zorg voor de moeder wordt gerealiseerd.
echocentra