Moeder worden in Amsterdam
Borstvoedingspraktijk De Baker

"Voor advies waar jij en de baby zich prettig bij voelen" !!

In Borstvoedingspraktijk De Baker werkt Ingrid Hollerman als IBCLC gecertificeerd lactatiekundige. De praktijk zit in Amsterdam Noord.

Je kunt 7 dagen per week tussen 08.00 en 16.00 uur bij ons terecht voor al je vragen of wensen betreffende de borstvoeding. Een jong en gezellig team staat voor je klaar voor al je  huur of koopwensen. Je krijgt altijd een vakkundig advies en persoonlijke uitleg over het betreffende product. Alle producten kunnen gezien, gehoord en gevoeld worden.
Na ruim 20 jaar ervaring op het gebied van borstvoeding is De Baker Kraamverzorging in 2005 een borstvoedingspraktijk gestart.  Wij hechten zeer veel waarde aan het juiste advies waar de cliŽnt en de baby zich prettig bij voelen, hiervoor hebben wij onze eigen lactatiedeskundigen. Je leest er alles over op www.mijnborstvoeding.nl
De Baker heeft in 2002 als 2e kraambureau in Amsterdam het certificaat Borstvoeding behaald van de Stichting Zorg voor Borstvoeding, de Wereldgezondheidsorganisatie en Unicef.  In oktober 2008 zijn we wederom ge-recertificeerd, dit moet elke drie jaar gebeuren. Alle medewerkers zijn geschoold in het uitvoeren van het borstvoedingsbeleid en in de morele ondersteuning van allebei de ouders.

Borstvoedingspraktijk De Baker is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van
Lactatiekundigen en is geregistreerd bij de International Board Certified
Lactation Consultant.